пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

"Їх будуть вбивати по всьому світу. Вони не зможуть сховатися під іншими іменами. Не зможуть сховатися в своїй Росії, на безлюдному острові або на краю світу", - блогер про майбутнє лідерів "ЛДНР"

Ті з ватажків терористів, хто доживе до старості, все своє погане життя боятимуться, будуть ховатися і читати в новинах про страти своїх товаришів
Євгена Жиліна кара вже знайшла... Фото: 112.ua.
Колишній боєць полку "Дніпро-1" Володимир Шередега (позівній Шаміль), что працює зараз журналістом, прокоментував недавні звістку про ті, что в Підмосков'ї розстрілялі лідера "Оплот" Євгена Жиліна, Який намагався створити "Харківську народну республіку", а потім пріклав руку до приходу на Донбас кошмару "русского мира", передаються Патріоти України.
Ось, что пишет Шередега: "Так. Вони всі здохнуть. Всі стрілецьких, Безлер, Гіві і Мотороли. Усі без винятку. Всі без винятку. Це ще не охота. І навіть не початок її. Справжнє полювання, справжня травля почнеться тоді, коли механізми отримають ті з нас, хто все знає і пам'ятає. Кому є за що мститися. ті, хто подадуть помста холодної.

І ось тоді. Тоді їх будуть вбивати по всьому світу. Вони не зможуть сховатися під іншими іменами. Не зможуть сховатися в своїй Росії, на безлюдному острові, або на краю Світу. Їх будуть відстрілювати, як скажених собак, в ресторанах, під'їздах і парках. Вони будуть гинути, як мухи, в результаті нещасних випадків і постійно труїтися невідомими отрутами.

Деяких з них будуть посеред ночі виволікати з ліжок і везти через півсвіту сюди, в Україну. Щоб через показовий суд відправляти на який-небудь вже давно передбачений особливо пікантний режим ув'язнення.

А рідкісні з них, хто доживе до старості, все своє погане життя боятимуться, ховатися і читати в новинах про страти своїх товаришів. І під кінець життя божеволіти, живучи в постійному страху за себе і свою родину ".

Немає коментарів:

Дописати коментар