суботу, 18 березня 2017 р.

Альтернатива є – на посаду прем’єра пропонують бійця АТО Кошулинського


Кошулинський
Руслан Кошулинський

Екс-віце-спікера парламенту, бійця АТО Руслана Кошулинського варто висунути на посаду глави українського уряду. Цю пропозицію озвучив громадський діяч і журналіст, депутат Верховної Ради VII скликання, депутат Київради V-VI скликань Олександр Бригинець на своїй сторінці у Фейсбук.
На його думку, кандидатуру Кошулинського на чолі Кабміну підтримають українські вояки, що розчаровані в українському політикумі, зокрема в «Об’єднанні «Самопоміч».
«По-перше, Самопоміч остаточно стала Самонеміччу. По-друге, Самонеміч вчора встановила новий стандарт – прем’єром не можуть ставати ті, хто має малу фракцію, тож фактично він мирно здав повноваження БПП і НФ», – написав Бригинець.
Політик також розповів, що львів’яни шкодують, що обрали Андрія Садового мером.
«Львівській офіцер-розвідник з позивним Грім пошкодував, що свою сутність Садовий виявив тільки зараз, а не перед мерськими виборами, бо інакше б у Львові точно переміг Руслан Кошулинський. То, може, Кошулинського у прем’єри?» – резюмував Бригинець.
Як повідомляв Інформаційний Акцент, 14 березня Президент Петро Порошенко запропонував лідеру партії «Самопоміч» Андрію Садовому стати прем’єром або підтримати на цей пост Наталію Яресько.
Пізніше лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк заявив, що Садовий не прийняв пропозицію Президента очолити Кабмін.
Водночас, у «Самопомочі» заявили, що не мають наміру голосувати за будь-яку кандидатуру на посаду прем’єра доти, поки не буде призначено нового генпрокурора, переформатовано склад ЦВК й ухвалено закон про проведення парламентських виборів за пропорційною системою з відкритими списками.
                                                            Анна Захарова

Немає коментарів:

Дописати коментар