понеділок, 20 березня 2017 р.

Черкаський нардеп хоче перевірити законність вертолітного майданчика у Каневі

Народний депутат із Черкащини Ірина Геращенко звертається до Генеральної прокуратури щодо перевірки законності будівництва двох вертолітних мійданчиків – у Каневі і у Києві. Про це вона повідомила на своїй сторінці у “Фейсбуці“.
“В 2012 ми з Миколою Томенком і іншими колегами – опозиціонерами боролися проти черговоі афери Януковича і Ко: вертолітного майданчика поблизу Канева. В цю аферу було вбухано 130 мільйонів бюджетних гривень, за такі гроші можна було поремонтувати всі дороги Черкащини. Речники Януковича співали з усіх ефірів, що стане Канів туристичною Меккою завдяки тим гелікоптерам , мовляв, туристи літатимуть з усієі Украіни до Канева, до могили Тараса. Насправді, Янукович і Ко один раз використали той вертолітний майданчик, але й то літали не до могили Шевченка, а на полювання … Тоді всі наші запити і виступи щодо зловживань були проігноровані режимом.
Думаю, зараз прийшов час розслідувати цю обородку, тому разом з Марією Іоновою направили всі необхідні запити в ГПУ. Також чекаємо всебічного розслідування ще однієї афери: гелікоптерного майданчика в Києві, на Парковій алеї( де зараз чомусь працює бізнес- центр і ресторан, а тим часом є загроза зсувів для Маріїнського палацу і парку ). І було б цікаво побачити розслідування по грандіозному будівництву аеропорту ” Бориспіль”, куди в 2011-2012 вгухали мільярди, а тепер старі термінали А, В, і один новозбудований стоять законсервовані. Зате хтось , мабуть , заробив собі на приватний літак.” – написала Геращенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар