вівторок, 13 червня 2017 р.

У Черкасах затримали жінку, яка надавала інтимні послуги за грошову винагороду

naruchnyky
Нею виявилась 27-річна жителька міста Черкас. Жінка тривалий час надавала інтимні послуги за грошову винагороду. Її дії кваліфіковані слідчими за статтею 302 Кримінального кодексу України.
До правоохоронців міста надійшла оперативна інформація про те, що в одному з районів Черкас місцева мешканка винаймає квартиру з метою надання інтимних послуг за фінансову винагороду.
Під час проведення перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Працівники поліції встановили, що у вказаній квартирі постійно перебуває жінка, яка, дійсно, вступає в статеві стосунки з клієнтами за гроші. Клієнтів жінка підшукувала через мережу Інтернет. В ході обшуку домоволодіння працівники поліції виявили велику кількість контрацептивів, предмети інтимного характеру, особисті записи, кошти, отримані за інтимні послуги та ноутбук з інформацією еротичного та порнографічного змісту.
Наразі працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Черкаській області стосовно 27-річної жінки складено адміністративний протокол за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Зайняття проституцією). Слідчим відділом Черкаської поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

За інформацією прес-служби ГУНП у Черкаській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар