вівторок, 27 червня 2017 р.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа"

                              Світлина від Дмитра Снєгирьова.
За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", за минулий тиждень (19-25 червня) бійцями ЗСУ були знищені шість бойовиків бойовиків. Найбільші втрати ворог зазнав в районі Бахмутської траси і на Маріупольському напрямку.
19 червня на території окупованої Луганської області був ліквідований громадянин РФ, уродженець м. Таганрог Андрій Поселенов, 8.11.1982 р.н, на псевдо "Хрест".
22 червня в зоні проведення спецоперації бійцями ЗСУ був знищений бойовик Сергій Король, уродженець м. Донецьк.
23 червня в районіс. Жолобок був ліквідований бойовик Микола Шульга на псевдо "Шаман", уродженець м. Слов'янськ.
У зоні проведення антитерористичної операції був ліквідований бойовик "ДНР" Володимир Авсянніков. Уродженцю Макіївки було 20 років.
24 червня розвідувальна група бойовиків під керівництвом кадрового російського офіцера капітана Щербака Олександра Олександровича (позивний «Алекс»), з метою проведення диверсійно-розвідувальних заходів висунулася з району села Жолобок у глибину позицій 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Збройних Сил України. Ці наміри були своєчасно виявлені підрозділами нашої військової частини.
Командир групи та снайпер здійснили спробу збройного опору та були ліквідовані у ближньому вогневому бою.
За повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", під час боєзіткнення з бійцями ЗСУ в районі с. Жолобок отримали важкі поранення бойовики "народної міліції ЛНР" Володимир Черкасов та Ігор Каташевський.
Таким чином, підтверджені безповоротні втрати бойовиків за минулий тиждень -6 осіб.
Примітно, що за інформацією ГУР МО України в зоні спецоперації на Донбасі за минулий тиждень (19-25 червня) були знищені п'ять бойовиків, а 26 - отримали поранення.
В той же час, варто відзначити, що незважаючи на документально підтверджений характер інформації щодо безповоротних і санітарних втрат бойовиків і російських найманців, командування так званої "народної міліції ЛНР" заявило, що вони мають лише санітарні втрати у кількості 7-х поранених.
                                                                                                         Дмитро Снєгирьов

Немає коментарів:

Дописати коментар