четвер, 29 червня 2017 р.

"Москворотие жаби": Антін Мухарський назвав російську мовою обслуговуючого персоналу

Фото: Антин Мухарский (Facebook/Антин Мухарский)
 За словами Мухарського, мова інтелектуалів - це український Український актор і шоумен Антін Мухарський розповів, що російською мовою розмовляє лише обслуговуючий персонал. Історію з життя він описав на своїй Facebook-сторінці, де і пояснив, чому так вважає.
   "Російську-мову обслуговуючого персоналу. Коротенько, тому що поспішаю. Нещодавно дружина Elizabeth Bielska шукала нам нову домробітницю на сайті, де пропонується обслуговуючий персонал. У побажаннях до претендентів на роботу значилося - бажано знання української мови. З чотирьохсот пропозицій цієї категорії відповідали тільки три! І в установах громадського харчування така ж ситуація - більшість офіціантів москворотие жаби з наявними ознакою провінційного дебілізму на обличчі. А феномен групи "Гриби", яким захоплюється переважна більшість руськязичного населення України - наочний факт тотальної деградації цього сегмента наших співгромадян ", - написав Антін.
   "Так що вітаю. Українська мова, як мова інтелектуалів, яким твориться переважна більшість сучасного і прогресивного контенту перемагає. Русский в побуті перетворюється в знак недоумства і інтелектуальну імпотенцію. На ньому говорить змаргіналізована частина суспільства, яка застрягла в совку ментально і метафізично. І цей культурний феномен не може не надихати. Слава Україні! ", - підсумував артист./
alt
   Скріншот сторінки Facebook Як раніше повідомлялося, Єгорова не дозволяє Мухарському спілкуватися з дітьми українською мовою.

Немає коментарів:

Дописати коментар