середу, 28 червня 2017 р.

Мировому сообществу стоит задуматься над тем, чтобы Россию отключить от интернета насовсем

                     Мировому сообществу стоит задуматься над тем, чтобы Россию отключить от интернета насовсем, – Сазонов
ЗМІ повідомляють про те, що вперше в історії України здійснена масова хакерська атака на сайти українських державних структур, в слідстві чого ліг навіть сервер Кабміну. Підтвердив найсильнішу атаку і член колегії МВС України Антон Геращенко.

Як пише у себе в Facebook політолог Кирило Сазонов, звідки ноги ростуть у цієї атаки, схоже немає ні у кого сумнівів. До того були кібер-атаки на США і на Європу. Як варіант заощадити і убезпечити себе від настирливості Росії Кирило Сазонов пропонує відключити Росію від інтернету назовсім. «Ну, справді, вони там ще зі Сталіним носяться і з Миколою, тобто живуть в минулому столітті - навіщо їм цей інтернет? Оголошення типу «Продам недорого глід» або «Порка кріпаків буде в п'ятницю за сараєм після сходу» можна і на паркан наклеїти ... », - написав блогер.

Як прокоментував у себе в Facebook, що трапилося блогер Микола Давидюк, однозначний позитив в цій історії - що у нас є що атакувати, найбільший страх - АЕС, яка також була атакована. «Як показує досвід, у нас дуже круті програмісти світового рівня, але вони ніколи не працюють на державу. Одним словом, учебка пройшла нормально, але це привід задуматися », - зазначив блогер.

Немає коментарів:

Дописати коментар