четвер, 29 червня 2017 р.

У мережі з'явилися фото знищених під Жолобком російських бойовиків і кадрового офіцера армії РФ Щербака

У соцмережах опубліковано фотодокази знищення кадрового військовослужбовця РФ. УВАГА! Фото містить сцени насильства, не рекомендовано до перегляду людям із нестійкою психікою.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на спільноту "Груз-200" у Фейсбуці, в мережі з'явилися фотографії убитих у зоні АТО російських найманців.

У публікації містяться фотографії, які не рекомендовано до перегляду людям із нестійкою психікою.

Нагадаємо, 23 червня підрозділи 1-го батальйону під час пошукових дій ліквідували в районі села Жолобок розвідувальний патруль зі складу "4-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу" окупаційних російських військ. Згідно з російським інформаційним зведенням, супротивник підтверджує 23 червня знищення трьох найманців у цьому районі з позивними Кок, Фан і Кавказ (заявлене справжнє ім'я - Шульга Микола).

Під час сутички з українськими військовослужбовцями було знищено кадрового російського офіцера - капітана Олександра Щербака (ймовірно на фото він із відкритим обличчям у тільняшці).
У мережі зявилися фото знищених під Жолобком російських бойовиків і кадрового офіцера армії РФ Щербака 01
У мережі зявилися фото знищених під Жолобком російських бойовиків і кадрового офіцера армії РФ Щербака 02
Також дивіться: "Укропи перерізали горло і покололи ножами", - в "ЛНР" розповіли, як бійці 93-ї бригади знищили російського офіцера Олександра Щербака. СКРИНШОТ
У мережі зявилися фото знищених під Жолобком російських бойовиків і кадрового офіцера армії РФ Щербака 03

Немає коментарів:

Дописати коментар