вівторок, 27 червня 2017 р.

Сьогодні в останню путь проведуть відомого черкаського журналіста

Сьогодні в останню путь проведуть відомого черкаського журналіста24 червня зустрівся з вічністю черкаський журналіст Павло Жук. Прощання з ним відбудеться у вівторок, 27 червня, о 14-ій годині від рідного дому в Черкасах, що по вулиці Добровольчих батальйонів (Червоноармійська), 78. Поховають на міському кладовищі №1. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Край».
Сьогодні в останню путь проведуть відомого черкаського журналіста
Павло Петрович народився 18 березня 1958 року в талановитій журналістській родині Петра та Валентини Жук. Після закінчення навчання на факультеті журналістики Київського державного університету, творчий шлях розпочинав у популярній обласній газеті «Молодь Черкащини». Чимало писав і в «Черкаську правду», де трудилися його батьки – заслужені журналісти України. 

Працюючи у черкаському облвиконкомі, облдержадміністрації, не залишав журналістську роботу, готував актуальні матеріали з питань сучасного розвитку та минулого Черкащини. Автор і співавтор кількох книг з історії рідного краю. Понад 30 років був активним членом Національної спілки журналістів України.




Немає коментарів:

Дописати коментар