понеділок, 26 червня 2017 р.

У Черкасах проведуть громадські слухання стосовно забудови набережної

Відповідно до Постанови КМУ від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств міста для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо детальних планів території набережної міста Черкаси.

Проекти містобудівної документації «Детальний план території набережної від вантажного порту до вул. Сержанта Жужоми в місті Черкаси» та «Детальний план території набережної від парку по вул. Сержанта Жужоми до автодороги Н-16 в місті Черкаси» виконані товариством з обмеженою відповідальністю «Інститут Харківпроект» (м. Харків), на замовлення департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на підставі рішення № 2-586 від 13.05.2016.
Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції.
З графічними та текстовими матеріалами детальних планів території набережної м. Черкаси можна ознайомитись за посиланням_1  та посиланням_2.
Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій головний архітектор міста, начальник управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Чернуха Віталій Володимирович.

Немає коментарів:

Дописати коментар