понеділок, 26 червня 2017 р.

"Отримали те, що заслужили": Боєць АТО розповів, як знищили курсантів РФ під Донецьком

У російських курсантів був вибір і вони його зробили, коли погодилися відправитися в сусідню країну вбивати її громадян.
Російські курсанти мають розуміти, що є злочином. Фото: соцмережі.Російські курсанти мають розуміти, що є злочином. Фото: соцмережі.

Українські бійці вогнем у відповідь знищили артилерійський розрахунок російських курсантів, спрямованих керівництвом РФ на Донбас для проведення практичних стрільб по силам АТО і мирному населенню. Про це розповів боєць зі снайперської групи, яка виконувала під егідою Центру спеціальних операцій завдання в промзоні Авдіївки, передають Патріоти України із посиланням на ZN.UA.
У матеріалі відзначили, що діяльність цього підрозділу засекречена, тому боєць спілкувався з журналістами, представившись одним ім'ям - Руслан. За словами воїна, багатьом українським військовослужбовцям, які воюють на Донбасі відомо, що Донбас для росіян - це прекрасний плацдарм для навчання професійної армії РФ.
"Наприклад, кілька місяців тому вони загнали під Донецьк, "на навчання", російських курсантів. Ці курсанти два-три дні працювали по наших позиціях з артилерії, а потрапляли по мирним будинкам, очевидно, тому, що помилялися в розрахунках ... Наші три дні скрипіли зубами і узгоджували зі штабом команду на "відповідь", тому що, у нас "перемир'я". Через три дні ми все-таки їх "накрили", артилерійський розрахунок був повністю знищений. Розвідники сказали, що згоріло все дочиста", - розповів Руслан.
Він зазначив, що у російських курсантів був вибір, і вони його зробили. "Кожен із них має право не виконувати незаконний наказ. Тебе ніхто не вб'є за те, що ти відмовишся їхати в Україну. Можливо, ти втратиш взяту в кредит квартиру або машини, як максимум - втратиш роботу і звання, або будеш відрахований з вузу. кожна людина робить свій вибір самостійно. І якщо вже ти приїхав воювати на чужу землю - отримай те, що заслужив", - наголосив боєць.

Немає коментарів:

Дописати коментар