пʼятницю, 30 червня 2017 р.

ХТО НЕ ЗНАЄ ЗНАЙОМТЕСЬ, ОСЬ ВОНИ.. «ХЕРОЇ ПАТРІОТИЗМУ»

ХТО НЕ ЗНАЄ ЗНАЙОМТЕСЬ, ОСЬ ВОНИ.. «ХЕРОЇ ПАТРІОТИЗМУ»
Нам впарили «ряжених» — впихнули в гнилий політичний проект під назвою «Народний фронт» таких покидьків як Юрій Береза, Андрій Тетерук, Ігор Лапін, приправили це чорноротою Чорновіл та «козаком» Гаврилюком.
А на фоні цих «фронтовиків» та на людському горі в Раду пролізли Яценюк, Аваков, Турчинов, Парубій, Петренко, Іванчук, Пашинський, Костянтиновський, Сюмар та десятки інших покидьків.
Покидьків, які навіть тему війни впихнули у свій проект, потираючи руки після втечі Януковича.
Вчора всю країну сколихнули події в Кіровоградській області, де рейдери намагалися заволодіти землею людей, які до цього її 20 років обробляли. За декілька днів підробили підписи, підкупили нотаріуса та переоформили все майно на себе.
Ми звикли, що слово «рейдер» асоціюється з прізвищами Пашинського та Петренка, відсьогодні до цього списку додався ще один їх колега з «Народного фронту» — Юрій Береза.
Нам намалювали картинку хороброго комбата, кинувши мільйони на розкрутку інших таких же «героїв».
А комбат виявився сцикуном, який рачки втікав з-під Іловайську, та покидьком, який вкрав 400 одиниць вогнепальної зброї, яка знаходилася в полку «Дніпро-1».
Після цього Береза створив у Дніпрі ТОВ «Охоронно-консалтингова компанія «Борисфен» (ЕДРПОУ 39380974) – приватну охоронну агенцію, організовану колишніми бійцями «Дніпро-1» та його особистими охоронцями , яких він використовує у господарських конфліктах, а простіше — в рейдерських захопленнях.
Саме таке рейдерське захоплення планував провернути Береза, надіславши 26 червня в с. Бережинка Кіровоградської області понад 30 тітушок «Борисфену», яких затримали місцеві жителі та передали поліції.
Після цього Береза обривав телефони керівництва поліції Кіровоградської області, вимагаючи відпустити своїх гопніків — частково це йому вдалося, бо судове засідання по справі тітушок проводилося в закритому порядку і більшість його підлеглих відпустили прямо з зали суду.
Наступного дня вся Україна побачила, що значить спайка псів Авакова з поліції та Нацгвардії, підтримка міністра юстиції Петренка та шкурний інтерес «комбата» Берези — ветеранів АТО жорстоко побили та намагалися вивезти в іншу область і якби не миттєва реакція місцевих жителів, які перекрили дорогу автобусам Нацгвардії, невідомо яким би було продовження цього ментівського сюру.
Наразі Юрій Береза володіє 15 тисячами га землі в П’ятихатському районі Дніпропетровської області та регулярно «пресує» фермерів сусідніх областей.
Якби не розголос у ЗМІ та стійкість людей, які стали на захист фермерів с. Бережинка, все б для Берези обійшлося спокійно — 2-3 критичні статті в регіональній пресі та солідний профіт у вигляді чергових гектарів захопленої землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар