вівторок, 27 червня 2017 р.

У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”

           “New York Street Pizza” є частиною мережі ресторанів-піцерій, що працює в Україні вже протягом 16 років. Спочатку мережа орієнтувалася на формат піцерії, останніми роками засновники змістили акценти в бік ресторанного формату. Черкаський заклад став 49-им у мережі по всій країні. Це невеличкий затишний сімейний ресторанчик, у який можна прийти і компанією друзів, і родиною з дітьми. 
За задумом засновників, “New York Street Pizza” показує контрасти життя в сучасному місті: монотонний бетон тут співіснує з натуральною деревиною, а яскраві деталі надають стриманим сірим відтінкам особливого настрою. Дерев'яні елементи, зелень і мох, яскраві акценти у меблях – всі деталі ресторану уособлюють різнобарвний міський простір і його багатогранних мешканців. 

Меню

Кухня представлена класичними європейськими стравами. В меню є декілька різновидів авторської піци, антіпасті, бургери, млинці, гриль-меню, м'ясні та рибні страви тощо. Штатний кондитер щодня готує свіжі десерти з натуральних інгредієнтів. Також тут можна знайти справжні американські панкейки з яблуками, ягідним пюре, згущеним молоком чи шоколадною пастою.
Ароматну піцу в “New York Street Pizza” готують у спеціальній італійській печі. В меню традиційний набір авторських піц: “Маргарита”, “Прошуто”, “Папероні”, “Чотири сири”, “Карбонара”. У піцах використовують два натуральні соуси –  білий і червоний, ніякого кетчупу чи майонезу. Найдешевший варіант обійдеться у 105 гривень – стільки коштуватиме велика “Маргарита”. Секрет смаку піци криється у спеціально дібраному борошні й особливому рецепті тіста. Інгредієнти для начинок, за стандартами мережі, у Черкаси привозять перевірені постачальники зі Львова. Вегетаріанцям пропонують піцу без м'ясних продуктів, вегетаріанські пироги зі шпинатом, салати й овочі-гриль. 
Джерело: http://in.ck.ua/ua/restorany/u-cherkasah-vidkryvsya-restoran-new-york-street
                             Фото 3 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
Ми позиціюємо себе як кежуал-ресторан або ресторан “на кожен день”. Це заклад зі зручним місцерозташуванням, зрозумілою кухнею та демократичним середнім чеком. “New York Street Pizza” пропонує швидке обслуговування і високу якість страв. Водночас заклад є повноцінним рестораном: сюди приходять, щоб отримати задоволення, а не тільки перекусити. 
Перед відкриттям всі наші працівники проходили інтенсивне навчання у команди львів'ян. Бренд-шеф, бренд-бармен, HR-менеджер проводили тренінги і заняття з персоналом. У нас дуже молода команда, на кожній зміні працює 12-13 осіб. Офіціанти стараються дуже швидко видавати всі замовлення. Середній чек у ресторані – 200-230 гривень на двох. 
Джерело: http://in.ck.ua/ua/restorany/u-cherkasah-vidkryvsya-restoran-new-york-street

Немає коментарів:

Дописати коментар