неділю, 25 червня 2017 р.

Сьогодні нова жертва- вбили АТОшника Максима Бачинського! ЦЕ СПРАВЖНЯ ЗАЧИСТКА ПАТРІОТІВ – УЧАСНИКІВ АТО!!

                                        Bilya_poligonu_v_Hmelnickomu_znayshli_ponivechene_tilo_1_2016_11_05_10_10_47
По дорозі з санаторію загинув боєць АТО, колишній боєць 25 окремої повітряно-десантної бригади з Дніпра Максим Бачинський
Про це повідомляють знайомі АТОшника на своїх сторінках в соцмережах.
Бачинський мав пройти курс лікування в одному з санаторіїв Одеси. Однак через день він вирішив повернутися додому. Свій вчинок пояснив тим, що у нього виник конфлікт з одним із відпочиваючих з проросійськими поглядами.

На вокзалі він відвідав волонтерський куточок. Волонтер, яка чергувала в той день, повідомила, що Бачинський згадував про конфлікт під час бесіди.
Після цього він сів у потяг Одеса-Костянтинівка і зв’язок з бійцем обірвався. Його тіло знайшли через кілька днів на перегоні Вільногірськ-Верхівцеве біля села Дубове.
Повідомляється, що у Бачинського нібито був конфлікт з пасажирами поїзда на грунті проросійських поглядів і його могли викинути з поїзда. У той же час слідчі розглядають версію самогубства в неконтрольованому стані. Рідні та знайомі загиблого запевняють, що він був релігійною людиною і прихильником здорового способу життя, тому не міг зробити такий вчинок.
6e9bcb8d37493a55dc1afd48e6492534
ade5d350578324a436ff720d3916f03d
Нагадаємо, поліція Києва затримала підозрюваного у звірячому нападі, жертвою якого став учасник АТО
Як писала Politeka, трагедія в центрі Києва сталася ввечері 22 червня біля станції метро «Золоті ворота».
Пізніше подробиці про загиблого розповів колишній прес-офіцер 93 ОМБр Юрій Богун Ширін. Він зазначив, що Олійник був безкомпромісно принциповим і брав на себе більше, ніж міг.

Немає коментарів:

Дописати коментар