вівторок, 27 червня 2017 р.

Хто має захищати Україну

                                       Зображення
Всі ті стогони про те, що США або Європа недостатньо протидіють агресивним діям Московії з боку українських критиків є звичайним блюзнирством і нахабством.
Всі поради з нашого боку, що і як їм робити, просто жалюгідні, зважаючи на те, що робимо і не робимо ми.
Пані та панове, не переймайтеся тим, що роблять США і Європа, переймайтеся тим, що маємо робити і не робимо ми.
І українська держава, і українські громадяни, переважна більшість з них, не роблять більшості з того, що можуть і мали би зробити з огляду на те, що триває війна Московії проти нас.
Чи в нас інформаційне поле проукраїнське?
Чи в нас здійснюються рішучі зміни в економіці, в освіті, в розбудові інфраструктури, які убезпечують нас від впливу Московії і збільшують продукування наших внутрішніх ресурсів для протидії ворогу?
Гаразд, хай до наступних демократичних виборів ви не спроможні ефективно вплинути на владу. Чи всі ви, панове, навчаєтеся обороняти країну і вправлятися зі зброєю? Чи ви вже витрачаєте можливий максимум власних ресурсів для протидії агресії Московії у всіх сферах? Чи ви непримиренні до всіх проявів цієї агресії?
Ні? То які у вас претензії до Заходу?
Що він не робить нашу справу за нас?
І не буде. І це правильно.
Бо наш порятунок то лише наша справа. І допомагатимуть нам дієво лише тоді, коли ми самі будемо достатньо сильними, коли самі продемонструємо готовність боротися пропри все.
Коли ми зможемо запропонувати партнерам таке, що буде корисне і вигідне їм.
                             Святослав Стеценко

Немає коментарів:

Дописати коментар