пʼятницю, 30 червня 2017 р.

У Черкаському районі поліція відмовилась рятувати замордовану голодом дитину

У селі Хацьки на Черкащині соцпрацівники виявили недоглянуту та зморену голодом дворічну дівчинку, яку покинула рідна матір. Про інцидент повідомив на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомив сільський голова Ігор Чекаленко.
“Професійну імпотенцію в черговий раз проявили співробітники вже реформованої поліції. Після виявлення соціальним працівником Хацьківської сільської ради двохрічної недоглянутої дівчинки, ми зателефонували на 102 та попросили її доставити в лікарню або до дитячого притулку. Більше того, було з’ясовано та повідомлено працівникам поліції, що мама – одиначка цієї дитини, яка зареєстрована у сусідньому населеному пункті, вже декілька тижнів не зустрічається із дівчинкою, котру доглядають юридично чужі люди. При цьому, дитина живе впроголодь, в умовах антисанітарії… А тим часом, так звана мама ночує хтозна-де, здійснює крадіжки, та відвідує у СІЗО особу, що нещодавно задовольняла статевий потяг у неприродний спосіб. І це ще не все: від того злочинця згадана “мама” завагітніла та зберігала спогади про свого обранця шляхом фільмування на мобілку його сексуальних потуг із іншою жінкою… Цей бруд викладаю лише із однією ціллю: щоб було зрозуміло на кого працівник міліції, який прибув на виклик 102 один і навіть без автомобіля, після тривалих телефонних консультацій із своїм керівництвом залишив малолітню дитину. (За дивних обставин горе-мати після довгої відсутності з’явилася)… Звичайно, ми зберемо виконком і будемо розглядати питання про вилучення дитини у недоматері та людей, які не оформляють опікунство чи батьківство на дівчинку”, – зазначив Чекаленко.
27 червня виконавчий комітет ухвалив рішення про надання згоди на позбавлення жінки батьківських прав. Відповідні матеріали буде передано на розгляд комісії з питань захисту прав дитини Черкаської районної державної адміністрації для розгляду питання щодо подальшого їх направлення у Черкаський районний суд.

Немає коментарів:

Дописати коментар