вівторок, 27 червня 2017 р.

Відкрите звернення чеченців до побратимам з України!



Брати і Сестри із борющейся України!
Чеченці розуміють вашу біль як ніхто інший.
 По всій Європі поширюється рух по набору добровольців на захист України: вже понад тисячу осіб - колишніх бійців Чеченського Опору готові до відправки і тільки чекають сигналу від ваших властей.
 Прохання до всіх переконливе: не допускайте образ на адресу мого народу, адже саме цього і домагається гнида в Кремлі - розірвати нашу дружбу. Не забувайте, що Кадировці - а не все бородані обов'язково з Чечні - вбивали свій власний народ, вислужуючи перед своїм фюрером. Це - кати, прокляті Чеченським народом навічно ... Не називайте цих зомбі чеченців: путінські чорносотенці - їм ім'я!
 Згадайте, чо тільки завдяки героїзму маленької Чечні, практично поодинці протистояла всієї російської збройної армаді протягом п'ятнадцяти років, ви і інші народи з колишнього СРСР змогли зміцнити свою державність. Якщо хтось в цьому, сумнівався при вторгнення Кремля до Грузії, зараз, коли Володимир Путін шматує Україну і відкрито загрожує іншим сусіднім країнам, сумнівів не повинно залишитися ніяких. Правда, яка відкрилася зараз світу - в тому, що Ахіллесова П'ята російського імперського шовінізму знаходиться саме в Чечні.
Ця петиція - http://wh.gov/lAE9p - заклик до уряду США і Міжнародному співтовариству визнати російську окупацію Чечні незаконною і допомогти чеченському народу в справі відновлення своєї незалежності.
 Потрібно зібрати всього 100 000 голосів до 20 Июня для того, щоб уряд Америки приступило до відкритого обговорення цієї ініціативи. Як тільки це питання буде піднято на такому високому рівні, Росія Путіна затріщить по швах, бо почнуться незворотні процеси деколонізації цієї останньої в світі імперіі.Украінци!
 Разом, ми справімсяс нашої спільною бідою - кривавої імперією Кремля!
Свободу Чечні!
Руки геть від України!
Путінські плани по закбаленію світу - не пройдуть!
Прохання - перепостити всім друзям.

Немає коментарів:

Дописати коментар