вівторок, 27 червня 2017 р.

Андрій Білецький у Черкасах: “Я міг би бути повстанцем у Холодному Яру чи Карпатах, але не депутатом чужого парламенту…”

У рамках патріотичного фестивалю “ГайдаFest”, що проходив у Черкасах 24-25 червня, у місті побував почесний командир полку “Азов”, лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький.
Під час тривалого спілкування з черкащанами, відповідаючи на чисельні запитання, Білецький переконливо говорив про потужність націоналістичних сил, які активно єднаються в один кулак. На запитання ж щодо того, як ставиться до грузина Саакашвілі в українській політиці, чітко відповів, що пам’ятає і цінує війну Грузії на чолі з Саакашвілі проти російської агресії і готовий підтримати Саакашвілі і надалі у подальшій боротьбі з агресією Росії, коли той повернеться до рідної Грузії.
Натякаючи на те, що Саакашвілі “загубився” в українській політиці, Білецький підкреслив, що шлях справжнього націоналіста – боротьба за свою, рідну землю, а не чужу – причому за будь-яких обставин і, згадуючи тяжкі роки українського минулого заявив, що навіть за умов повної окупації міг би бути українським повстанцем у Холодному Яру або в Карпатах, але аж ніяк не депутатом парламенту десь, скажімо, у Польщі…
Петро ДОБРО


Немає коментарів:

Дописати коментар