неділю, 11 червня 2017 р.

Украинские танкисты показали уровень “Бог” и шокировали НАТОвцев на Strong Europe Tank Challenge

Українські танкісти зі складу 14-ї окремої механізованої бригади Збройних сил успішно виступили в танкових змаганнях НАТО Strong Europe Tank Challenge 2017 на полігоні Графенвер в Німеччині.
Відповідне відео в своєму Facebook публікує Генеральний штаб ЗСУ.
"Українська команда проводила бойові стрільби танкового взводу в наступі. Наша команда зіграла непогано, тактичні дії, можна сказати добре ", - відзначили в командуванні.
У змаганнях беруть участь танкісти з України, Німеччини, Франції, Австрії та Польщі. Вони соревновнуются в навичках управління танками, точності стрільби з танкової гармати і в майстерності володіння особистою зброєю.
"Іноземні держави були здивовані нашою технікою. Оскільки техніка 60-х, 70-х, 80-х років - це досить старий танк, але за своїми тактико-технічними характеристиками він досить непоганий ", - розповів український командир танка Олександр Зуєв.
Залікові очки української та інших команд тримаються в таємниці і будуть оприлюднені лише в кінці змагань.

Як повідомлялося раніше, в ЗСУ показав жахливий техніку нічного бою. "30-міліметрові снаряди долають звуковий бар'єр, пронизуючи в крижану тишу ночі. Стовбури БМП-2 посилають чергу за чергою в мішені, ледь помітні в полігонній темряві ", - йдеться в повідомленні відомства.

Немає коментарів:

Дописати коментар