пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Понад 500 черкащан весною підуть до війська


Про це повідомив у ході сьогоднішньої наради обласний військовий комісар Євген Курбет. Набір розпочнуть з квітня. Утім, за його словами, в районах та містах вже сьогодні повинні готуватись, зокрема з березня розпочинають роботу медкомісії, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.
Євген Курбет нагадав, що призовники, які проходять строкову службу, не залучаються до виконання завдань в зоні антитерористичної операції. Насамперед вони направляються до навчальних частин, частин забезпечення.
Натомість нині триває набір на службу за контрактом. Під час наради в ОДА  заслухали керівників районів спільно з військовими комісарами щодо виконання плану. Заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв вкотре наголосив на тому, що для досягнення поставленого перед областю завдання, на місцях мають пожвавитись.
– На сьогодні укладено 118 контрактів з 310, – сказав Костянтин Сапартаєвич. – Активізуватись мають Городищенський, Чигиринський, Жашківський, Звенигородський, Золотоніський, Канівський, Лисянський та кілька інших районів, аби контрактники вчасно оформили документи та 25-28 лютого ми змогли відправити наступну чергу військовослужбовців до навчальних частин.
Нагадаємо, в районах також працюють над розробкою програм мотивації для військовослужбовців та їхніх родин.

Немає коментарів:

Дописати коментар