середу, 22 лютого 2017 р.

Євродепутат Хармс передасть до Гааги докази російської агресії на Донбасі

Депутат Європейського парламенту, німецький політик і документаліст Ребекка Хармс під час візиту в прифронтову Авдіївку заявила, що Україна не залишиться одна в боротьбі проти російської агресії.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба Міноборони України.

"Наш Європейський парламент робитиме все можливе і засуджувати ці безцеремонні і жорсткі обстріли по місту, які я сьогодні побачила, тут, в Авдіївці", - підкреслила євродепутат, висловивши надію на продовження зниження напруги і чітке виконання положень Мінських домовленостей.

Хармс також додала, що на передових позиціях її вразили українські офіцери і солдати, які мужньо і стійко захищають мирне населення Авдіївки і в цілому України.

Вона також підкреслила, що Україна не залишиться на самоті в боротьбі проти агресії РФ, в цілому зараз весь світ знаходиться в режимі тривоги у зв'язку з подіями на Донбасі.

Євродепутат задокументувала докази злочинів проти України, щоб передати їх Міжнародному трибуналу.
Ребекка Хармс принадлежит к числу тех европейских политиков, которые активно работают над тем, чтобы Украина была членом европейской семьи, и уже на протяжении длительного времени Украина принадлежит к политическим приоритетам ее работы в Европейском парламенте.





Ребекка Хармс в Авдеевке

Немає коментарів:

Дописати коментар