неділю, 26 лютого 2017 р.

Прекрасные новости с передка, или о чем умолчали в официальных сводках

                              Прекрасные новости с передка, или о чем умолчали в официальных сводках
Українська добровольча армія (ДУК "Правий сектор") минулої ночі захопили об'єкти Донецької фільтрувальної станції (ДФС), яка забезпечує питною водою міста і селища по обидві сторони від лінії розмежування.

Першими інформацію про це поширили сепаратисти:

"Сьогодні вночі українська сторона, в порушення всіх домовленостей і взятих на себе зобов'язань, захопила об'єкти Донецької фільтрувальної станції, для ведення з її території вогню по наших позиціях. Знаючи, що наші підрозділи дотримуються Мінських домовленостей і не відкривають вогонь по об'єктах життєзабезпечення, противник відчував свою повну безкарність ", - наводить ТАСС слова представника так званої" Донецької народної республіки "Едуарда Басуріна.

За його словами, захопили станцію представники "націоналістичних підрозділів". "Можна зробити висновок, що українська влада в даний час не контролюють ситуацію. У зв'язку з цим ми закликаємо світових лідерів вивести підрозділи націоналістів із зони АТО (силової операції в Донбасі), виконавши письмові гарантії від 15 березня 2016 року" - заявив Басурін.

Джерела "Країни" по обидва боки фронту підтвердили інформацію про взяття українськими силами Донецької фільтрувальної станції. Штурм був здійснений ротою підрозділи УДА - Української добровольчої армії (раніше - Добровольчий Український корпус Правого сектора) під командуванням командира з позивним Дельфін, за підтримки десантників ВСУ.

"У нас п'ять поранених, але жити будуть. 200-х немає. Атакували вночі, взяли станцію повністю під контроль," - повідомили джерела в штурмової роти УДА.

ДФС знаходиться між Авдіївка та Ясинуватої. Вона забезпечує водою населені пункти по обидва боки лінії фронту. Це, перш за все, міста Донецьк і Ясинувата, селища Василівка і Спартак, що знаходяться під контролем "ДНР", а також Авдіївка, Красногорівка і селище Верхньоторецьке, які контролюються Україною.

Станція багаторазово виявлялася під обстрілами під час конфлікту, в результаті чого її робота зупинялася.

І ось тепер фільтраційну станцію відбили наші воїни.

Слава Українським воїнам !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар