понеділок, 27 лютого 2017 р.

Бойовики вимагають зупинити блокаду Донбасу

Бойовики вимагають зупинити блокаду Донбасу
Фото: hvylya.net
Ватажки самопроголошених ДНР і ЛНР Олександр Захарченко й Ігор Плотницький вимагають від Києва з 1 березня зупинити транспортну блокаду Донбасу.
Про це йдеться в спільній заяві терористів.
"Ми змушені оголосити, що, якщо до 00:00 середи блокаду не знімуть, то ми введемо зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють у ДНР і ЛНР. Ми припинимо доставляти вугілля в Україну. Для постачання вугілля немає ні можливості, ні схеми оплати. Ми перебудуємо всі виробничі процеси і орієнтуватимемо їх на ринок Росії та інших країн", - заявили бойовики.
25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Перекрили рух для 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.
26 січня ветерани АТО заблокували вузлову станцію Світланово в Луганській області. 30 січня на ділянці залізничних шляхів у "сірій зоні" вирізали шматок рейок. Учасники блокади сказали, що не причетні до цього.
2 лютого учасники залізничної блокади перекрили переїзд поблизу Бахмута Донецької області, який веде до окупованої Горлівки.
11 лютого учасники блокади заблокували магістраль Ясинувата - Костянтинівка.

Немає коментарів:

Дописати коментар