понеділок, 27 лютого 2017 р.

У канівських маршрутках демонструють антиукраїнські фільми

Голова фракції ВО «Свобода» у Канівській міській раді Юрій Гамалій звернувся до Канівського відділу Служби безпеки України з вимогою ліквідувати антиукраїнську пропаганду в маршрутках Канів-Київ.
“Сьогодні подав до Канівського відділу СБУ депутатське звернення з вимогою ліквідації антиукраїнської пропаганди у маршрутних автобусах Канів-Київ (Київ-Канів), яка ведеться через показ російських фільмів, що заборонені в Україні. Хочеться сподіватися, що есбеушники ще щось можуть крім того, як нишпорити за свободівцями напередодні таких заходів, як учорашній Марш Національної Гідності”, – зазначив Гамалій на своїй сторінці у “Фейсбук”.
Як зазначається у тексті документу, 22 лютого, повертаючись із Києва до Канева, він помітив, що під час поїздки у салоні автобуса демонструвався телесеріал «Ліквідація», заборонений до показу в Україні з 31 жовтня 2014-го року через незаконні дії одного з акторів відповідної кінокартини – Михайла Поречинкова. У стрічці підозрюють присутність проявів українофобства.
________________________

Немає коментарів:

Дописати коментар