понеділок, 27 лютого 2017 р.

Скріпи тріснули: ватний улюбленець втік на ПМЖ в ФРН

Улюбленець Путина, "батяня комбат" Расторгуєв перебрався на постійне місце проживання в німецький Баден-Баден.

Справедливості заради варто відзначити, що німецьку землю кримнашіст Расторгуєв облюбував практично відразу ж після окупації Росією Криму:
Олена Риковцева, 2 січня 2015 р
· Німеччина, Баден-Вюртемберг, Баден-Баден ·
Про двох патріотів, які проживають в Баден-Бадені. Миша. Він тут другий десяток років. Але ні на хвилину не забуває про рідне Кисловодську. У нього цей Кисловодськ через кожне слово. Я: "Ой, Миша, як тут схоже на Карлові Вари!" "Вони всі схожі, - погоджується Михайло, - Баден-Баден, Карлові Вари і Кисловодськ". Миша - мені: "Ти була в Монтре?" Я: "Не була. І як там?" Миша: "Монтре дуже своєрідний. Він сильно нагадав мені Баден-Баден, а через нього Кисловодськ". Я: "Міша, які смачні тістечка!" Миша (поблажливо): "Ще б пак, це ж улюблена кондитерська Тургенєва. Але ти приїжджай до Кисловодська, там навпроти кінотеатру" Росія "кондитерська, ось де еклери!" І так далі. При цьому Михайло зовсім не горить бажанням повертатися в Росію. Йому і без того не сильно подобалася вся ця кримнашістская хрень, а тут ще Новий рік. "Подивився, - каже, - ваше новорічне шоу. Там були величезні м'ясисті баби. У них були чорні блискучі сукні. І багато іншого жахливого. Після всього цього мені стало шкода тих, хто там живе".
Тепер інший патріот. Микола Расторгуєв. Він теж проживає в Баден-Бадені. До речі, з Миколою сусідить Мішин приятель. Він не один з них є сусідами. Пару років тому Ігор Матвієнко в одному інтерв'ю згадував, що Микола оселився в Баден-Бадені поруч з ним, і дуже вони люблять пообідати вдвох прямо в парку. І ось що цікаво. Миша в Баден-Бадені розповідає про Кисловодську. А коли приїжджає по роботі в Росію, зовсім не соромиться розповідати там про Баден-Бадені. А ось коли Микола Расторгуєв приїжджає в Росію, ви нізащо не здогадаєтеся, що він взагалі з неї кудись виїжджав. У своїх інтерв'ю він по-перше говорить, що Крим звичайно ж "наш". Ще він каже, що "останні роки у нас все більше приводів пишатися своєю країною, яка встала з колін". Тому Микола намагається співати пісні "з патріотичним запалом". "Ми живемо в Росії - величезній державі, яке просто зобов'язане бути сильним. Інакше нас просто розірвуть", - заявляє Микола Расторгуєв, який проживає насправді зовсім не в Росії, або не тільки в ній. Але він про це мовчить. І в піснях своїх він співає про Расєю від Волги до Єнісею, і ніколи не співає про Баден-Баден. І ще він співає:
"Ми до кінця будемо стояти, за тебе, Батьківщина-мати!
Ми будемо співати, будемо гуляти, за тебе - Батьківщина-мати!
І за країну тричі "Ура!" за Батьківщину-матір ". І все це він робить з Німеччини: і стоїть, і співає, і гуляє, і" ура "кричить - все звідти. Миша і Микола - два патріота, а які різні. Миша зберігає вірність своєму Кисловодску, але при цьому вважає, що Баден-Баден (проживання в ньому) рятує його від сучасної Росії. Микола навпаки вважає, що це Росію треба рятувати від всіх зовнішніх ворогів, до яких, за логікою, відноситься держава, на території якої знаходиться Баден-Баден. але при цьому він живе саме там - і для здоров'я, яке його все ж таки сильно підводило, і, мабуть, для задоволення, а не з метою стежити за ворогом зсередини, щоб не напав і не розірвав його Батьківщину.

Немає коментарів:

Дописати коментар