середу, 22 лютого 2017 р.

В кодлі Опоблоку-БЮТ почався великий шухер


Привіт, любі "полуношники".
Ну що, про приємне? Бачите це фото? Це члени фракції Опозиційного блоку одразу після того, як дізналися шокуючу новину про рішення австрійського суду щодо екстрадиції Дмитра Фірташа до США.
Бачите які у них пики? Бачите аж чорного Юру Бойко? Вони рельно ПЕРЕЛЯКАНІ.




Що могло злякати донедавна вальяжних "господарів життя"? Америка ж он як далеко.
Справа в тому, що Фірташ - лише очильник потужної бан... перепрошую, "команди" українських "бізнесменів", які годувалися із тіньових схем із російським газом. Фірташ, може, навіть не найбагатший з них. Але найвпливовіший - точно. І тому він зараз дуже небезпечний для Бойка і компанії. Бо Фірташ, окрім всього іншого є ще й підпільною "кишенею" В.В. Путіна в Україні.

Простіше кажучи, Дмитро Фірташ до певної міри підставна фігура. Не те щоб старигань Фунт, але недалеко від того. Він був офіційним власником і розпордником українських активів, які реально належать Путіну. Якщо помиляюся - друзі поправлять. Але такі чутки вперто ходять світом вже не перший рік.
В США Фірташу загрожує 50 років в`язниці. Тобто, враховуючи його вік - пожиттєве, навіть якщо термін років через 10 скостять удвічі за гарну поведінку.
Чи погодиться Фірташ тягти пожиттєве? А може, пристане на пропозицію прокуратури і відкриє вуста свої? Тоді з США потягнуться численні запити на екстрадицію до України стосовно різних громадян, які тягнули лямку разом з паном Фірташем в одній бан... перепрошую - "команді".

Юрій Бойко, Юлія Тимошенко, Нестор Шуфрич - далеко не повний список "зірок" першої величи в українській політиці. У Володимира Онищенка взагалі ситуація жахлива: з Лондону до Вашингтону він може відправитися не скоро, а - дуже скоро.

Звісно, Фірташ є ще й носієм різних таємниць людини, яку відома у світі як ВВХ. Тому в інтересах Фірташа мовчати. ВВХ не любить, коли його "здають". Тож можливо Дмитро Васильвич погодиться сидіти пожиттєво, замість того. щоб ризикувати спити чайку. Але...
Але Бойко і компанія перелякані. І в Кремлі теж видають непристойні звуки тією частиною тіла, яка замінює більшості тамтешніх "господарів життя" голови.
Бо хтозна, як повернеться. Добре, якщо Австрія видасть Фірташа Іспанії, хоча й маловірогідно. Тоді ще буде час, аби трохи насолодитися життям. Або якось переслати Дмитру Васильовичу термос з цейлонським...
А якщо ні?
Американцям навіть не треба поспішати з викликом решти бан... "колег" Фірташа на суд. Тут можна вести круту політику, підвісивши над Юрою Бойко та його бан... "командою" сокиру американського правосуддя і ввічливо "прохати" як треба себе вести в українському парламенті, за які закони голосувати і яких політиків підтримувати. Можна і декого у Москві прохати про певні послуги, невимушено похитуючи тим таки теслярським інструментом.
Словом, нинішнє сенсаційне рішення австрійського суду дуже сильно лупить по Кремлю і його сателітам в України. Запасаємося поп-корном. Далі буде дуже цікаво.
                                                                          
Павло Бондаренко

Немає коментарів:

Дописати коментар