середу, 22 лютого 2017 р.

Канадський підприємець, що профінансував фільм «Гіркі жнива», відвідає Україну

                       
У п’ятницю, 24 лютого, у Львові відбудеться відкрита зустріч із Ігорем Ігнатовичем — відомим канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження, який відвідає Україну з нагоди прем’єрного показу продюсованого ним фільму «Гіркі жнива».
Про це VIDIA повідомли у прес-службі Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою .
Як відомо, «Гіркі жнива» — перша англомовна художня стрічка про Голодомор в Україні. На великі екрани в Україні вона виходить цього тижня.
«Досягнувши видатних результатів у сфері фінансів і медичних технологій в Канаді, зокрема, заснувавши ряд успішних інвестиційних фондів та компаній, таких як «Acuity Funds», «First Generation Capital Inc.» та ін., що стали провідними суспільно-відповідальними фірмами Канади, Ігор Ігнатович також реалізував ряд освітніх проектів, зокрема, заснував  «Ihnatowycz Institute for Leadership» при «Richard Ivey School of Business», підтримав створення Центру УКУ та ін», — йдеться у повідомленні.
Окрім успішної професійної діяльності Ігор Ігнатович активно долучається до українського руху за кордоном, є заступником голови Дорадчої ради Конгресу українців Канади, бере участь у житті української громади у Торонто, виступив як меценат багатьох проектів, серед яких відновлення будівлі Королівської Консерваторії в Торонто (сьогодні «Ihnatowycz Hall»), розбудови українського Дому Опіки в Торонто, перебудови пластового табору при станиці Торонто тощо.
У  2013 році підтримав зйомки та став продюсером фільму «Гіркі жнива» («Bitter Harvest»). Бюджет фільму був повністю наданий Ігорем Ігнатовичем та склав 20 млн доларів.
Місце проведення зустрічі — актова зала головного корпусу  НУ «Львівська політехніка», вул. С. Бандери, 12. Початок о 10.00. Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар