понеділок, 12 червня 2017 р.

93-тя ОМБр

                                          Світлина від 93-тя ОМБр.
 93-тя окрема гвардійська механізована бригада втратила відважного воїна та справжнього патріота України Іллю Кириченка.
Солдат перебував на бойовому чергуванні на одному з опорних пунктів в районі села Кримське. З вечора пропутінські незаконні збройні формування почали обстрілювати позиції з артилерії, мінометів, гранатометів та іншої зброї.
Час від часу супротивник оголошував «режим тиші», й наші воїни погоджувались та дотримувались угоди. Проте підступний ворог вкотре довів, що його слово нічого не вартує.
В один з таких періодів «перемир’я», приблизно о 21:30, стрілець-помічник гранатометника солдат Ілля Кириченко піднявся до брустверу, аби оглянути периметр. Пролунав вибух – терористи зненацька розпочали мінометний обстріл.
Бронежилет і шолом на цей раз не допомогли – солдат отримав поранення не сумісне з життям.
29-річний Ілля Олександрович Кириченко з Жовтих Вод Дніпропетровської області порівняно недавно почав служити в одному з механізованих батальйонів 93-ї бригади. Проте швидко встиг завоювати повагу й авторитет серед бойових побратимів.
Він був дисциплінованим, грамотним, відважним бійцем. Й залишився вірним своєму воїнському обов’язку до кінця.
Ілля був фізиком, мав вищу освіту, проте свідомо вирішив, що його місце – серед захисників України. І віддав заради нашого народу і країни найдорожче – власне життя.
Командування 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя, а ми, його співслужбовці та побратими, зробимо все, аби бути його достойними. 
Вічна пам’ять!

Немає коментарів:

Дописати коментар