середу, 14 червня 2017 р.

Черкащани визнали, що наше видання одне з найкращих. Триматимемо марку і надалі

Цьогоріч газета “Нова молодь Черкащини” та інтернет-портал “Дзвін” на День журналіста традиційно підвели символічний підсумок своєї роботи. І головний висновок: нам вдалося, як завжди, бути на гребені суспільної хвилі, лобіювати інтереси громадськості і пропонувати власне бачення на політичні процеси в області.
Приємно, що неупередженість, об’єктивність та професіоналізм нашого колективу було оцінено і читачами, колегами, і навіть владою, якій протягом року чимало дісталось на горіхи.
Так, за серію резонансних і ризикованих журналістських розслідувань відзнакою Черкаської обласної організації Спілки журналістів України та грамотою Черкаської міськради було відзначено Ігора Сичова, вивчення невідомих сторінок історії міста журналісткою Наталією Писаревою помітив Черкаський міський виконавчий комітет, а легендарного редактора газети Юлію Сакун, яка навчила творити з особливим, суто “молодіжкінським” шармом і ніколи не відступати від принципів об’єктивності, за багаторічну роботу було нагороджено грамотою Черкаської міськради.
Додамо, що наш журналістський внесок у свободу слова було відзначено і на загальнодержавному рівні, адже шеф-редактора Леоніда Даценка було нагороджено грамотою Верховної Ради України та Грамотою Черкаської обласної державної адміністрації. Напевне, ми єдиний журналістський колектив області, відзначений такими нагородами.
У свою чергу обіцяємо читачам тримати і надалі високу професійну планку та бути достойними їхньої вдячності.

Немає коментарів:

Дописати коментар