вівторок, 21 лютого 2017 р.

Заява УНА-УНСО за результатами участі у Віче 19 лютого


Заява керівництва УНА-УНСО з приводу діяльності влади у відношенні Блокади торгівлі на крові за результатами Віче, яке відбулось 19 лютого 2017 року у Києві.
Нагадаємо, що УНА-УНСО є державницькою організацією, яка створювалась і діє з метою розбудови незалежної, суверенної, правової, соціальної і демократичної держави.
З початком Блокади торгівлі на крові,  наша організація підтримала і долучилася до цієї акції. Зараз відбувається процес посилення нашої участі на діючих редутах та організаційні заходи з облаштування редутів на нових напрямках.
За три роки війни діюча влада не лише не змогла виконати власні рішення щодо забезпечення енергетичної безпеки України, та припинення економічних зв’язків з окупованими територіями, а навпаки збільшила їх, та фактично інтегрувала економіку ОРДЛО в економіку України.

Саме імпотенція влади, яка в угоду інтересів російсько-українського олігархату нищить Національні інтереси України, дає змогу олігархам ставити ультиматуми Українському народові та живити війну проти нашої держави.
Так як Україна є парламентсько-президентською республікою і парламент має відігравати головну роль, а не виконувати функції театру маріонеток в руках однієї людини. Саме парламент має бути авангардом позитивних змін в країні. Але теперішній склад парламенту втратив довіру суспільства, вичерпав себе повністю і має бути негайно переобраний.
Перед обранням нового складу парламенту має бути виконана Коаліційна угода і прийнятий новий виборчий Закон. В іншому випадку чергові вибори знову стануть профанацією і залишать олігархічний вплив на парламент.
Ми вимагаємо:
- припинити торгівлю з окупантами і коллаборантами та прийняти закон про окуповані території;
- прийняти новий Закон про вибори Народних депутатів України;
- провести дострокові вибори до Верховної Ради України.
Якщо наші вимоги не будуть почуті та виконані, ми залишаємо за собою право продовжувати участь у торгівельній блокаді ОРДЛО, долучатись до торгівельної блокади країни-агресора Росії та інші активні дії.
Інфоцентр УНСО

Немає коментарів:

Дописати коментар