понеділок, 20 лютого 2017 р.

АНТІН МУХАРСЬКИЙ ЗРОБИВ СЕНСАЦІЙНУ ЗАЯВУ ПРО НАШУ ВЛАДУ… ДЕПУТАТИ ШОКОВАНІ!!!


Антін Мухарський зробив сенсаційну заяву про нашу владу… Депутати ШОКОВАНІ!!!





Український артист Антон Мухарський, також відомий як Орест Лютий, розкритикував українське керівництво, заявивши, що до влади в країні прийшли пострадянські малоосвічені люди, передає “Бджола”. Повідомляє goruzont.

Відповідаючи на питання про створений ним разом з групою однодумців проект “жлоб-арт”, в якому констатувалося, що і в українцях сидить москаль, Мухарський заявив, що проект хоч і закритий, але його ймовірно доведеться реанімувати.

“Адже цей жлоб теж трансформується і змінюється. Жлоб, по суті своїй, це масова соціальна тварина, категорично неспроможна до самоаналізу. Людина – це ж не тільки фізичне тіло. Від тварини її відрізняє совість і віра. І ще здатність до самопізнання, самокритики, самонавчання і душевного самоочищення. Ця праця, яку людина повинна сама проводити, формуючи в собі особистість, саме і відрізняє її від стадної тварини, яка живе виключно рефлексами та інстинктами. Багато людей, як і тварини, хочуть тільки їсти, пити, розмножуватися і отримувати дозвілля. Не прагнучі до якогось самовдосконалення. А просто живуть по-споживацькі. У цьому, напевно, немає нічого поганого. Думаю, що і в цивілізованих країнах суспільство відсотків на 80 складається з людей, яких професійні маркетологи і телевізійні менеджери називають бадиллям і піпл, який схаває. Це об’єктивна реальність”, – зазначив Мухарський

За його словами, в Україні склалася критична ситуація, оскільки подібні малоосвічені, люмпенізовані пострадянські люди прийшли до влади і диктують всьому суспільству свої жлобські закони і правила.

“На чолі будь-якої нормальної держави повинна стояти еліта, яка розуміє що таке свідомість, визначає буття, а не навпаки, як запевняли нас комуністи. І завдання еліти – чітко формулювати основні для розвитку держави речі – національну ідею, моральні цінності, перспективу руху. І ці ідеї та ідеали еліта повинна нав’язувати суспільству. У нас же її як би і нема. Наша правляча верхівка, так уже склалося, переважно глибоко сільська за походженням і свідомістю. Це багаторічна біда України. Аграрії не здатні вийти за рамки свого обмеженого сприйняття світу. У них занадто сильно розвинений хапальний рефлекс. По менший мірі, він превалює над рухами розуму і волі. І ця проблема актуальна на всіх рівнях, починаючи від побутового жлобства троєщинського або борщагівського зразка, і закінчуючи жлобством у вищих ешелонах влади. Це дуже заважає створити нам нормальну державу. У влади бидло знаходиться”, – заявив Мухарський.

Немає коментарів:

Дописати коментар