вівторок, 21 лютого 2017 р.

Ахметов в сказі: Жменька ветеранів АТО поставила його на коліна


Ось власне ми побачили наскільки вразливі олігархи перед українським народом. Їхній бізнес повністю зав'язаний на людській дурості і слабкості.
Так сталося і з блокадою Донбасу. повідомляє http://de-facto.cc/

Жменька ветеранів АТО заблокувала поставки вугілля з ахметівських шахт, які знаходяться на окупованих Росією територіях і через 3 тижні, ахметовскі заводи і шахти просто закрилися.

Як повідомлялося вчора, Єнакіївський металургійний завод (ЄМЗ, Донецька обл.) І ПАТ «Краснодонвугілля» (Луганська обл.), Що входять до групи «Метінвест» зупиняють виробництво через блокаду залізничного сполучення в зоні АТО.

Як повідомляється в прес-релізі групи на Ірландській фондовій біржі, робота підприємств зупинена в понеділок.

При цьому наголошується, що з початку бойових дій в регіоні ЄМЗ працює в умовах неритмічних поставок залізорудної сировини (ЗРС). Після того, як протестуючі заблокували рух на перегоні Ясинувата - Скотовате, ввезення сировини і вивезення готової продукції став неможливим.

На даний момент на Єнакіївському метзаводі закінчилися роботи з підготовки до тимчасової консервації.

Вироблено видування доменних печей №3 та №5, припинено роботу конвертерного цеху.

Макіївська філія ЄМЗ буде зупинений 25 лютого.

Також через блокаду залізничного сполучення зупинено видобуток на всіх шахтах вугільного об'єднання «Краснодонвугілля», виробника коксівного вугілля.

Якщо блокада бізнесу на крові українського народу продовжиться, кривавий бізнес Ахметова просто завалиться, а за ним підуть наступні олігархічні групи які пов'язані кров'ю між собою.

Всі ці три роки вся Україна купувала вугілля на шахтах Ахметова які знаходяться на окупованій території в 4 рази дорожче ніж він дійсно варто, при цьому переводячи в «бюджет» ЛДНР мільярди доларів. Олігархат на чолі з Порошенком фактично загнав всю Україну в кабалу, при якій кожен українець крім завищених тарифів ще і фінансував терористів ЛДНР через олігарха Ахметова!

При цьому, всі ці три роки олігархат брехав українцям, що вугілля купується в ПАР!

Блокада Донбасу показала всю брехню і цинічність цієї влади пов'язаної між собою кривавими узами.

Що буде далі? Далі вугілля дійсно почнуть купувати в ПАР, бо іншого вибору просто немає. Це фактично знищить мільярдні потоки Порошенко-Ахметов і вб'є терористичні організації ЛДНР отримували з кишені кожного українця мільярди. Але найстрашніше для олігархату навіть не це ...

Олігархат розуміє, що якщо жменька ветеранів АТО поставила на коліна «короля Донбасу» який стоїть за кровопролитною війною в Україні, вони можуть взятися і за їх бізнес!

Кожен олігарх грабував країну 25 років розуміє, що якщо така блокада знайде масовий характер рано чи пізно почнуть блокувати їх заводи, а це безсумнівно відбудеться.

Ветерани АТО показали всій країні, що проти олігархату дуже легко боротися, головне було б бажання і тоді українці дійсно будуть господарями своєї країни, а жменька покидьків, олігархічних сімей, які 25 років наживається на українцях буде повалена.

Зараз режим олігархів обманом прийшов до влади в 2014 році почне всіма силами боротися за Ахметова і проти українського народу, проти блокади, проти ветеранів. Зараз кожен українців зможе побачити хто є хто в українській політиці і хто наживався на крові цілої нації.

Раніше брюссельські економісти зробили резонансну заяву: Якби Україна змогла побороти олігархат, країна б стала найуспішнішою на континенті. Стільки ресурсів скільки є в Україні, немає в жодній країні на цьому континенті, однак всі ці ресурси знаходяться в руках декількох олігархічних сімей.

Немає коментарів:

Дописати коментар