понеділок, 20 лютого 2017 р.

Героям слава!

Світлина від Анатолія Бондаренка.  Світлина від Анатолія Бондаренка.
Завжди з великою подякою і шаною ставлюся до всіх тих, хто протягом всієї історії нашої країни ставав на її захист. Однак сьогоднішня дата для мене – особлива. 
Мабуть, тільки ті, хто пропустив Майдан крізь себе, хто разом із тисячами відчайдушних українців зробив Революцію Гідності, і тільки ті, хто стояв поряд із Героями Небесної Сотні, найбільше відчувають, що цей день означає і в історії України, і в їхньому житті.
Тоді, три роки тому, ми вірили, що новітня історія нашої країни почалася на Майдані з Революції Гідності. Сьогодні ми разом із Героями Небесної Сотні вшановуємо вже, на жаль, пам'ять Кіборгів, які загинули в Донецькому аеропорту, воїнів АТО, що полягли в Іловайському та Дебальцевському котлах, та сотні інших героїчних жертв неоголошеної війни.
Не хочу в цей день – світлої пам’яті Героїв Небесної Сотні – вдаватися до політичних дебатів на тему, чому так сталося, за що боролися і що отримали. Хочу попри всі труднощі та проблеми сьогодення згадати той дух, яким ми пройнялися три роки тому, віру в те, що ми – все-таки сильна і єдина нація. Згадати те, за що три роки тому Герої Небесної Сотні вийшли на Майдан і полягли на ньому.
За правду. За справедливість. За свободу. За нас із вами.
І гідно продовжити їхню справу.

                                   Анатолій Бондраренко

Немає коментарів:

Дописати коментар