суботу, 18 лютого 2017 р.

Несподівану заяву по Україні зробила «нормандська четвірка»

                          
До Німеччини, Франції, Росії та України має приєднатися ще одна держава. Саме її лідер може сприяти прискоренню процесу щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Про це заявив голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер, – повідомляє «Диалог».

Німеччина запропонувала США увійти до складу «нормандського формату». Там вважають, що участь американського лідера Дональда Трампа в переговорах, дасть новий імпульс у мирному врегулюванні ситуації на Сході України.

Цікаву пропозицію Трампу зробив глава конференції в Мюнхені Ішингер, який переконаний, що участь адміністрації Білого дому посилить формат переговорів і зрушить справу з мертвої точки. Адже за останні да роки сторони конфлікту так і не досягли прогресу у питанні виконання Мінських угод, підкреслив Ішингер.

«Було б добре, якби Трамп швидше зустрівся з Путіним і сказав йому, що хотів би й надалі брати участь у переговорах», – переконаний глава конференції.

А путінська маріонетка Пєсков, навпаки, заявив, що «нормандська четвірка» не вимагає участі США. Нагадаємо, це одна з найбільш важливих міжнародних подій у сфері політики безпеки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар