неділю, 19 лютого 2017 р.

Черкаські “азовці” на пам’ять про побратима Амброса запалили величезне вогнище

У Черкасах активісти “Азову” влаштували вечір пам’яті свого побратима Сергія Амброса, який загинув в Широкіному два роки тому.
Вже другий рік поспіль у черкаську Долину Троянд приїздять друзі та бойові товариші Сергія, щоб згадати його та вшанувати пам`ять Героя, йдеться на офіційній сторінці “Азову” у соцмережах.
   Величезне вогнище, запалені смолоскипи і фаєри, щирі пісні та натхненний Гімн України, – напевне, найдоречніше, що може бути, коли згадують про юнака, який віддав своє життя за рідну державу, за свою віру в її майбутнє. Бо він – як полум’я вогню освітив своїм серцем шлях іншим українцям.
“Амброс! – В строю!, – такі слова увечері 18 лютого здригнули повітря. – Ми віримо, що Амброс разом з нами та допомагає нам творити великі перемоги”.
Сергій Амброс
Нагадаємо, 24-річний молодший лейтенант Сергій Амброс загинув 18 лютого 2015 року під час мінометного обстрілу в с. Широкине Донецької області. На честь нього названо вулицю в Черкасах. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та орденом “Народний Герой України”.
_____________________________________

Немає коментарів:

Дописати коментар