пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Соратник Путіна відкрив кримчанам очі на справжнє життя в Росії

На думку Олександра Невзорова, кримчани отримали по заслугах
                        
Кримчани поквапилися з підтримкою анексії - тепер, разом із кремлівською владою, вони отримали й усі інші "бонуси" життя в Росії.
Таку думку в ефірі популярної російської радіостанції висловив російський журналіст і режисер Олександр Невзоров.
"Вони взагалі дуже забавні люди. От навіть коли людина їде просто в турпоїздку, вона й то з'ясовує, куди вона, власне кажучи, їде. Викравши півострів, вони разом зі своїм півостровом перемістилися до Росії, не задумавшись навіть ознайомитися, що це за країна така", - зазначив він.
На думку Невзорова, тепер кримчани, які виступали за від'єднання від України, вважають, що у них має наступити краще життя в складі РФ. Однак глибоко помиляються.
"Чому вони думають, що у них дороги мають бути іншими, ніж в Ярославській області? Чому вони думають, що згнилі підлоги у поліклініках, які є характерною рисою Російської імперії, не мають бути в Криму? Та будуть, звичайно! Вони до цього йшли , вони про це мріяли, вони цього так хотіли. Ну, так нехай вони отримають цю Росію у всій її красі. Ніхто для них спеціальної окремої Росії, де літає Рогозін у білому вбранні і грає на кіфарі, де ходять банкіри і роздають безвідсоткові кредити, ось цю Росію ніхто для них придумувати і більше інсценувати не буде", - підсумував публіцист.
З 2012 року Невзоров є довіреною особою Путіна. Однак не завжди з них згоден.
Зокрема, журналіст вважає анексію Криму "мародерством" і підтримує українську сторону у війні на Донбасі.
Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Чубаров розповів, коли Крим повернеться додому.
Автор матеріалу: 
Анастасия Кокошина

Немає коментарів:

Дописати коментар