четвер, 1 червня 2017 р.

Велика і грізна Росія впевнено йде на дно: Путін і Кремль своїм новим вчинком опустилися до вкрай низького рівня, - Ганапольський

Украина, Россия, Ганапольский, Путин, политика, общество, мнение
Я розумію, що таке грізна країна - це Росія.
У неї ядерну зброю, у неї членство в Раді безпеки з правом вето.
У неї посольства по всьому світу, шпигуни в кожному посольстві, а ще є Лавров і Захарова. А ще є міжнародний авторитет, що йде від радянських часів.
 При проклятому п'яниці Єльцина, міжнародний авторитет, звичайно, злегка підупав. Але національний лідер Путін вісімнадцять років неухильно піднімав його. Про це пише журналіст Матвій Ганапольський, передає "Обозреватель". І підняв. І ось стало відомо, що велика грізна Росія у відповідь на те, що Чорногорія розкрила російський змову з повалення влади в своїй країні і остаточно вирішила вступати в НАТО, так ось, ця найгрізніша Росія, у відповідь прийняла рішення ... заборонити в'їзд вищим посадовим особам Чорногорії - загальним числом сімдесят чоловік. Ще раз, щоб ви все тонко відчули. У відповідь на те, що зовсім чужа країна !, крихітна країна після спроби російського перевороту !, остаточно вирішила вступити в НАТО, Росія банить в'їзд її керівництва!
Банить точно так, як банить французькі сири або тушки угорських гусенят. Розумієте, що відбувається? З усього могутнього арсеналу впливу на сусідів, від кидка на їх голову атомної бомби і введення зелених чоловічків до економічної зацікавленості і привабливості високими стандартами демократії і рівня життя, у Росії, щодо крихітної Чорногорії залишилося тільки одне жалюгідне і нікчемне засіб - закрити керівництву в'їзд в благословенну Росію. Звичайно, ми вже чуємо, як з Чорногорії доноситься плач і виття нещасних забанених, через те, що вони не зможуть постояти в черзі в мавзолей Леніна. Коротше, останній аргумент "російських царів" - забанити сусіднього прем'єра, як сирокопчені французьку ковбасу. Знаєте, це навіть не "дно", про який йдеться в знаменитому афоризмі Леца, це нижче цього дна. Перед нами "руїни Путіна", який довів країну до повної втрати міжнародного авторитету, до "радіоактивності", коли на "20-ке", ніхто не хоче сидіти з ним за одним столом. Перед нами "ганьба Путіна" - Макрон мочить RT і Sputnik, а президент лише кривить губки і скромно опускає погляд. Перед нами "дружба Путіна" - це коли сусіди з жахом бачать в кожному русі Росії прийдешню агресію і неухильно збільшують контингент НАТО на своїй території. І у відповідь на все це залишилося одне зброю, останній засіб нищівної перемоги над проклятим західним ворогом - заборонити ворогові з'являтися на території Росії, як забороняли в'їзд до Росії турецьким помидоркой і польським яблучках. З дна річки йдуть жалюгідні бульбашки. Пан Путін, а де російська дипломатія?
 - Вона потонула.

Немає коментарів:

Дописати коментар