пʼятницю, 9 червня 2017 р.

"Стройка века": В окупованому Криму Путіну будують величезну баню

Будівництво, що проводиться на дачі президента України в Форосі, обнесено високим парканом, а саме місце охороняють автоматники.
Баня для Путіна. Фото: Вести.Баня для Путіна. Фото: Вести.
У Форосі (Крим) на державній дачі, на якій любив бувати екс-президент України Віктор Янукович, розгорнули масштабне будівництво. Про це повідомляють "Вести", передають Патріоти України.
За словами жителів селища Олива (Мухалатка), всю територію резиденції огородили високим цегляним парканом, через що люди не можуть пройти до моря.
У той же час місцеві не знають, що там будується, але цегляну стіну вже прозвали "парканом дачі Путіна".
Відзначається, що будинок охороняють автоматники, а в пансіонаті "Таврія", який розташований поруч, тепер знаходиться військова частина 55002 ФСБ Росії.
За інформацією видання, на сайті держзакупівель вказується, що Головне управління спеціального будівництва по території Південного федерального округу при "Спецстрое" зводить в селищі Олива суміщені закритий і відкритий басейни з гідромасажною зоною на 6-8 чоловік, а також дві контрастні купелі, парову баню і сауну.
За даними другого контракту, "фізкультурно-оздоровчий комплекс" забезпечать електрикою, захистом від блискавки, водою і каналізацією, індивідуальним тепловим пунктом, опаленням, теплими підлогами, вентиляцією, кондиціонерами, холодоцентром і централізованим пиловидаленням. Згідно з документами, загальна вартість замовлення - 180 млн рублів (близько 8,1 млн грн. - Ред.).
"Мова в контрактах йде про об'єкти "державні дачі № 9, № 10", розташовані в кримському селищі Олива. Відомо, що дача №9, зокрема, раніше була резиденцією радянського генсека Юрія Андропова. До 2014 року обидві дачі знаходилися в розпорядженні президента України", - цитує видання російські ЗМІ.
Крім того, в соцмережі знайшли одного з будівельників "Спецстроя Росії" Максима Попова, який показав на сторінці масштабне будівництво.

Немає коментарів:

Дописати коментар