суботу, 10 червня 2017 р.

Українські бійці ССО під Жолобком ліквідували ворожих снайперів, ще одного взяли в полон

Втрат також зазнала бригада терористів "Привид".
Під Жолобком окупанти зазнали втрат. Фото:FacebookПід Жолобком окупанти зазнали втрат. Фото:Facebook

Зниження напруження боїв у районі селища Жолобок Слов'яносербського району Луганської області зіграло злий жарт з розслабленими бойовиками з 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2-го армійського корпусу ЛНР і бригади "Привид". Про це проукраїнський блогер Necro Mancer повідомляє в своєму мікроблозі в Twitter, передають Патріоти України.
За його даними, бійці українських Сил спеціальних операцій (ССО) знищили двох снайперів бойовиків з 4-ї бригади і одного "привида". Ще один снайпер і "привид" були захоплені в полон.

"По разговорам в Желобке 3 , 2 снайпера из 4ки и 1 из призраков. 1го снайпера и 1го призрака уволокли в плен. Расслабились"

А боєць спецпідрозділу "Їжак" Анатолій Токарєв на своїй сторінці у Facebook назвав імена бойовиків знищених під Жолобком. За його з даними, це - Олексей Зонов "Зона" з Єкатеринбурга і Дмитро Разумаєв "Немо".
Олексій ЗоновОлексій Зонов

Дмитро РазумаєвДмитро Разумаєв
Крім того, він повідомив, що у лікарні окупованої бойовиками Кадіївки (колишній Стаханов Луганської області) чекали масового напливу поранених бойовиків (більше 20-ти осіб), тому скасували всі планові операції.

Немає коментарів:

Дописати коментар