понеділок, 5 червня 2017 р.

«БОЛЕЕ СИЛЬНОЙ СТАТЬИ Я,ЛИЧНО, НЕ ЧИТАЛ!»


Голова Об'єднаного комітету ветеранів ВДВ, ГРУ, Спецназа, Флоту і Морської піхоти Росії, Михайло Михайлович Вістіцкій в День ВДВ, 2 серпня, написав емоційний пост в FB, де показав, що таке офіцерська честь і совість.
«... Є такі слова, в пісні« блакитні берети »:« Завжди блакитні погони - чорніють на наших плечах! »У нас в роті було 27 осіб з України, і що, скажіть, вони мені все тепер вороги? E сли захотіли жити без Януковича і його банди шахраїв і злодіїв ???
Ні, через політ-кон'юнктури, не примусите мене вважати моїх друзів, ворогами.

Мені зараз дуже часто пишуть диванно-комп'ютерні вояки, мовляв, що Ви мовчите, висловите свою думку, про фашистів і т.д.
Як відповідь можу задати їм питання:

Ми хто Вам ??? Воїни добра ????? Тоді чому ми весь час воюємо НЕ на своїй землі ??? Тоді чому НАС в Польщі, в Фінляндії, в Угорщині, в Чехії і Словаччині, в Німеччині, в Латвії, в Литві, в Естонії, в Афганістані, в Придністров'ї, в Чечні, в Грузії, а тепер і в Україні називають окупантами ?? ?? А ??? Задумайтесь хоч трохи! Хто небудь з Вас був в складі військ, коли місцеві жителі тобі в обличчя кричать - «.. забирайтеся звідси Окупанти!» ???

Чому ми воюємо з колишніми Братами ???? ВСЕ ці народи фашисти ??? Чому на нас ніхто не нападає, а ми все воюємо і воюємо ???? Чому майже всі мої Братишки мають поранення і контузії, за яку таку ідею на чужій землі ???? Прокиньтеся, у Росії вже немає союзників, крім мізерної Білорусі та віртуального «Гондурасу».

Мені більше не хочеться брати участь у політичному житті країни, де основна частина населення просто здуріла від лже-патріотичного чаду, яка бажає ВБИВАТИ своїх братів, за ідеали, які навіть самі собі не можуть сформулювати і пояснити. Це напевно ідея розширення імперії яка нічого не виробляє ??? У якій немає хороших доріг і свого виробництва, мало лікарень, поліклінік, житла, дитячих садків, ясел і будинків для людей похилого віку ??? Де загублено сільське господарство і поневолений Бізнес. Де розкрадається більше половини Держбюджету країни, а злодії носять Георгіївські стрічки.

У нас не капіталізм і не соціалізм, а чиновницький феодалізм ( «невідома гребанний херня»). Ми самі не знаємо куди йдемо. Ми нічого не робимо, знайдіть у себе вдома, хоч що-небудь (крім жигулів) із позначкою «зроблено в РФ». Нам нема чим пишатися. Цар хоче правити як Сталін, але жити як Абрамович. Таку феодальну імперію хіба потрібно розширювати? Щоб у захоплених народів теж нічого не було ???

На мій погляд, якщо ти вів правильну зовнішню політику, то всі сусідні країни, стали тобі союзників, ДРУЗЬЯМИ, і ПАРТНЕРАМИ, з якими потім кордону і розмиються, як в Об'єднаній Європі, це і буде «імперія» на дружбу партнерство, злагоді і союзництво . Ні Союзників, ні друзів, у нас немає, а Партнерів не буде більше в найближчому майбутньому через санкції прийнятими всіма Європейськими країнами. Або вони теж все фашисти ??? І Австралійці (підтримали санкції) і Мексиканці і Канадці і Американці все фашисти? ВСЕ крім нас? Фашистський світ проти людинолюбної Росії-прикол. Самим не смішно? Так в Росії людське життя і особистість ніколи не цінувалася і нічого не коштувала, А В ОСОБЛИВОСТІ, НІКОЛИ НЕ цінувалася ЖИТТЯ СОЛДАТА. Може в нас самих, що щось не так? ... »

Немає коментарів:

Дописати коментар