четвер, 1 червня 2017 р.

"Повернись живим"

                   Світлина від Повернись живим.
Схід. Шалена спека. За хвилину командир в рацію напруженим голосом сповіщає – «Ріднесенькі мої, приготуйтесь! Свідки руської весни направили свої гармати в нашу сторону. Всім до бою».
Прихопивши бінокль з шикарними лінзами, спостерігач вже пантрує на даху. Розрахунок знімає чохол з СПГ та в планшеті вираховує ймовірні місця розташування ворога.
Один військовий з ранцем на спині біжить на галявину, щоб як найшвидше підняти в повітря коптер і з висоти спостерігати.
В окопах хлопці вслуховуючись в мертву тишу, готують кулемети, дістаючи з підсумків тепловізори. Знають, що через декілька прильотів мін, противник моментально піде в наступ, але… Майже як завжди, саме на цій ділянці фронту, ворог світанку вже ніколи не побачить. Бо на кожному приладі, який тримає військовий, радий був побачити надпис – "Повернись Живим".
І навіть зараз, в перший день літа, тут гарячіше ніж у вашому місті. Але навіть солений піт, котрий щоразу попадає в очі, не такий вже й солений, коли бачиш ворога і даєш гідну відсіч.
А замість кнопки, на пульті від кондиціонера, натисніть сюди goo.gl/CnzNWU, щоб "остудити" запал ворога, забезпечивши наших захисників на передовій такими вкрай необхідними безпілотниками та тепловізорами.
Andriy Rymaruk
Проект "Повернись живим"

Немає коментарів:

Дописати коментар