пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

У Росії заявили, що Україна втратила суверенітет

У Росії заявили, що Україна втратила суверенітет

У РФ відреагували на військових НАТО на параді в Києві

 
Участь представників НАТО на параді в Києві свідчить про те, що Україна втратила суверенітет і перетворилася в територію зовнішнього управління, заявила віце-спікер Держдуми РФ Ірина Ярова, передає її прес-служба.
"Схоже, що хода НАТО символізує їх особистий внесок у спецоперацію "Майдан" з антиконституційним держпереворотом в Україні... Все те, що відбувається, ілюструє і без того переповнену хроніку подій втрати Україною суверенітету і перетворення в територію зовнішнього управління", - заявила Ярова.
 
Вона додала, що навала "НАТО і компанії" почалася набагато раніше, в Україні було штучно посіяне і вирощене "насіння русофобії, незнання і неповаги загальної історії предків, невігластва і націоналізму".
 
"Донбас не скорився саме такій політиці самознищення. Питання, чи конвертується парадна хода в агресивні будні, на жаль, риторичне", - завершила Ярова.
 
Як повідомляв Корреспондент.net, у параді до Дня Незалежності України взяли участь близько 200 військових НАТО, а також вісім міністрів оборони країн Північноатлантичного альянсу, в тому числі, глава Пентагону Джеймс Меттіс.

Немає коментарів:

Дописати коментар