пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

У Черкасах до свят народилася трійня

У черкаському пологовому будинку №2, що по вул. Олени Теліги (кол. Конєва), народилася неочікувана трійня. Усі троє дітей – дівчатка – доношені, здорові, годуються груддю. Про це «Прочерку» повідомила в. о. завідувача відділення пологового Олена Линтвар.
фото з архіву
фото з архіву

– Загалом, трійня – це рідкісне явище. У нас такого не траплялося вже багато років. Зараз батьки оговтуються, бо не були готові до такого подарунку долі, очікували одну дитинку – зазначає лікар.
За її словами, породіллі 24 роки. Жінку до пологового будинку привезла швидка, забравши її за черкаською адресою. Але до цього жінка перевірялася не в Черкасах і їй не говорили про трійню.
До слова, породілля має вже двох хлопчиків 2013-го і 2016-го років народження. Тепер родина має ще трьох дівчаток. Перша народилася з вагою 1.990 кг і зростом 47 сантиметрів, друга – 2.300 кг і зростом 50 см, третя – 1.970 кг і 48 см. Імена донечкам батьки ще підбирають.
– Це середньостатистична родина і татові, звісно, треба було спершу оговтатися від такого сюрпризу. Але й лікарі були вражені. Уявіть, очікували на одну дитину, а тут – три. Ми зараз бачимо, що молодій парі потрібна допомога, тож сподіваємося на допомогу влади багатодітній родині, – зазначають у пологовому.

Немає коментарів:

Дописати коментар