суботу, 12 серпня 2017 р.

Росія готує повномасштабний наступ: стало відомо які області під загрозою

Українські військові, волонтери, ветерани АТО кажуть, що надходить дуже багато інформації про підготовлюваний повномасштабний наступ Збройних Сил Російської Федерації на території суверенної Української держави.

За словами військових, наступальні дії готуються під кінець серпня - початок вересня.
Про це повідомляє EJ з посиланням на Газета.UA
Ветеран АТО в Facebook під ніком Arty Green виклав можливості ВСУ в разі масштабного наступу Росії.
«На поточний момент, до середини серпня 2017 року, надходить дуже багато інформації, яка б підтверджувала версію про підготовку в кінці серпня-вересня масштабної військової операції ЗС РФ на території України», - підкреслив він.
При цьому Україна «за минулий рік сильно втратила в своєму потенціалі».
«Загалом пора готовності №1. Неможливо стверджувати, що команда на початок наступу буде віддана, але, однозначно, команда на повну готовність до нього вже виконується. Всім кого це стосується, необхідно освіжити канали зв'язку з надійними людьми, особливо ті, які вміють знаходити рішення в складній обстановці, і стежити за руками кремлівських негідників і їх українських посібників », - зазначив ветеран АТО.
Зазначає, навіть в разі втрати істотних сил ЗСУ, противник не в змозі окупувати навіть половину України. Обмежиться окупацією регіонів, де зможе рекрутувати окупаційні сили з місцевих колабораціоністів, тобто не більше 3-4 областей такі як Запорізька, Одеська, Миколаївська.
«У РФ відсутня кількість військ, які контролювали великі території з вороже налаштованим населенням. Тому окупація, в повному розумінні цього слова, великих міст неможлива. Завданням військової операції може бути тільки розгром сил оборони країни і примус політичного керівництва до світу на умовах агресора », - вважає військовий.
Про те, що російська армія готує наступ говорили і попереджали багато експертів і політиків.
Зокрема відомий журналіст Андрій Цаплієнко показав перекидання військ ТСК РФ до кордонів України.
Жителі Криму також повідомляють про масштабне переміщення російських військ до кордонів Херсона.
Муженко повідомляв, що Росія накопичує ударні сили на кордоні з Україною і по всій видимості для наступального характеру.

Немає коментарів:

Дописати коментар