середу, 23 серпня 2017 р.

Скандал у Броварах: на святкову сцену до Дня Незалежності повісили карту України без Криму

Скандал у Броварах: на святкову сцену до Дня Незалежності повісили карту України без Криму
У місті Бровари Київської області скандал. Як інформує replyua.net, сьогодні там на святкову сцену для святкування Дня Незалежності повісили карту України, однак на ній був відсутній Крим та окуповані території Донбасу. Фотографії відповідного змісту мешканці Броварів опублікували у соцмережі. 

Так, користувач Лідія Стрельченко, коментуючи ситуацію, зауважила: «Складається таке відчуття, що нас обілляли, причому окропом, а не холодною водою. Як може не бути соромно перед моїми друзями, котрі нині знаходяться в АТО, перед моїм братом, який поки що у місті, але вже ввечері поїде на Донбас. Соромно перед усіма підопічними. На жаль, я ке в місті зараз, але таке просто так замовчати не можна».

Тим часом, представники міської влади у Броварах в інтерв'ю ТСН сказали, що не несуть відповідальності за організацію заходу і порадили звернутися до комунального підприємства «Бровари-Благоустрій». Разом з цим , Володимир Добровольський, який є керівником компанії, заявив про непричетність до скандалу, тому що друк плакату здійснювався у іншому місці. О 15:00 стало відомо, що карту зняли, повісивши замість неї дитячий плакат. 

Немає коментарів:

Дописати коментар