четвер, 24 серпня 2017 р.

Туалетний бізнес секретаря міськради: В середмісті Черкас замість туалету буде бургерна

Туалетний бізнес секретаря міськради: В середмісті Черкас замість туалету буде бургерна
Черкащани шоковані відкриттям закладу громадського харчування замість громадської вбиральні в самому центрі Черкас.
В соціальних мережах шириться обурення з приводу такого дивного перепрофілювання. Віднині в центральній частині міста немає жодного громадського туалету. Містяни, які захочуть справити нужду змушені будуть завітати до одного з численних закладів громадського харчування або установ. А як бути, якщо проблема виникне в часи, коли ці заклад зачинені? Звісно в нагоді стануть зелені насадження та підворотні центральної частини міста.
Ми намагалися дослідити історію перепрофілювання туалету на заклад харчування. Нагадаємо, що свого часу «Антена» вже звертала увагу глядачів на таку дивну метаморфозу. Тоді до журналістів звернувся особисто секретар міськрад Олександр Радуцький із обіцянкою, що все буде добре.
Натомість туалет таки перетворився на заклад харчування.
Чи будуть відвідувати містяни такий дивний ресторан? Поки це не відомо. Але в соціальних мережах наростає обурення і лунають вимоги повернути громадській вбиральні і її природне призначення.
«Антена» спробувала з’ясувати кому належить новозбудований ресторан.
Джерело в Черкаській міськраді натякнуло нам, що заклад харчування належить родині секретаря черкаської міськради Олександра Радуцького, який нібито поклав на нього око перебуваючи ще на посаді директора «Дирекції парків». Якщо це виявиться саме так, то Олександр Романович, ймовірно, задумав туалетний бізнес оглядачі свої володіння. Адже поруч знаходиться сквер за обласною радою, який є частиною господарства комунального підприємства «Дирекція парків».
Дехто з перехожих навіть бачив самого Олександра Радуцького та його родичів під час інспектування будівництва і, буцімто, ті давали вказівки персоналу з облаштування ресторану перед відкриттям.
Таким чином, можливо ця історіє таки проллє світло на походження задекларованих чиновником 400 тисячах доларів в дрібній готівці. Виходить, що туалетний бізнес є для родини секретаря міськради профілюючим?
Крім того відомо, що ще в 2012 році Радуцький лобіював передачу громадської вбиральні в Козацькому парку біля ресторану Чайка приватнику з метою реконструкції під невеличкий готель сумісний з громадським туалетом. Радуцький на той момент керував «Дирекцією парків» і вбиральня знаходилася на його балансі.
Коли Олександр Романович зайняв посаду секретаря Черкаської міської ради, своє місце директора КП він передав у спадок своєму родичу Володимиру Стойко.
Той впевнено продовжив сімейний туалетний бізнес свого попередника і невдовзі в одному з черкаських парків було побудовано громадську вбиральню за майже мільйон гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар