неділю, 20 серпня 2017 р.

Руссо туристо в Києві та Одесі

                              Begemot ,новости ,Украина ,Первый шок ,россияне ,Киев ,Одесса
1. Перший шок настає після того, як росіяни намагаються наші продукти і їжу.

2. Другий, коли дізнаються скільки ці продукти коштують.

3. Третій, коли вони намагаються знайти на вулицях хоч одну Ладу або Жигулі.

4. А тут ще поліцейський ввічливо запитує на вулиці чи не потрібна їм карта Києва.

5. Коли за тиждень перебування вони не зустрічають жодного таксиста кавказької національності.

6. Коли росіяни приїжджають до Одеси - все навколо говорять виключно російською, але при цьому з кожної кватирки висить жовто-блакитний прапор, а по суботах багато ходять у вишиванках. У росіян починається когнітивний дисонанс.

  7. У перші дні, коли в Києві до них на вулиці звертаються українською мовою, вони інстинктивно стискаються, безпорадно дивляться на мене, все - зараз будуть різати за російську мову. Шок у них настає, коли на їх боязкі спроби відповісти, співрозмовник в ту ж секунду теж переходить на російську навіть не змінюючи інтонації.

8. Коли росіяни спілкуються в Києві з донецькими вони починають їх жаліти. Це відбувається завжди. Зазвичай донецьких вистачає хвилини на 2, потім вони починають у властивій їм жорсткій манері пояснювати росіянам куди вони можуть засунути свою жалість разом з телевізором, добровольцями і русскім міром.

9. Коли в Києві йде демонстрація, наприклад вчителів, ти їм говориш, пішли подивимося, що вимагають. А росіяни злякано кажуть, ти що, зараз же розганяти будуть. Це викликає дикий сміх всіх оточуючих.

10. Коли у великій компанії або в людному місці хтось вголос говорить, що Порошенко мудак, тому що гальмує реформи. Росіяни при цьому чомусь починають нервово озиратися.

Немає коментарів:

Дописати коментар