четвер, 24 серпня 2017 р.

Дорогі українці!

Світлина від Богдана Червака.

Вітаю із найбільшим святом Української держави – Днем Незалежності!
Цього року українці в Україні і світі відзначають 100-річчя Української революції, коли постала Українська Народна Республіка. Про це треба пам’ятати, оскільки витоки нашого свята – у добі УНР, визвольних змаганнях за Карпато-Українську Державу, героїчних чинах ОУН і УПА під час Другої світової війни. Понад сто років нам довелося воювати з різними окупантами, щоб відродився День нашої незалежності.
Війна за незалежність продовжується. На Донбасі Українська армія б’ється з одвічним нашим ворогом – Москвою. У тихій молитві схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали життя за Україну. Молимося за душі наших друзів, добровольців «Давида» і «Кіндрата», які під стягом ОУН загинули за соборність і суверенітет Української держави.
Наші попередники, які віддали життя за Україну, ніколи не сумнівалися у перемозі, ніколи не втрачали віри у перемогу, ніколи не впадали у відчай.
Не має зневіри у наших лавах. Україна неодмінно переможе Москву. Українці стануть господарями своєї долі на своїй землі.
Вітаю із святом ветеранів московсько-української війни, ОУНівців, які у складі ЗСУ воюють на Донбасі, волонтерів, як пліч-о- пліч з нами допомагають Українській армії, наших друзів в Україні і за її межами.
Бажаю міцного здоров’я, сили духу і Божого благословення!
Бог і Україна – понад усе!
Слава Україні!
                                 

Богдан Червак

Немає коментарів:

Дописати коментар