четвер, 16 березня 2017 р.

Блогер "взорвал" соцсети ответом Пугачевой: в Самойлову никто не стрелял! Пусть она расскажет украинским семьям о своих страданиях, как просто все у одноклеточных и бессовестных

                                                 александр тверской, алла пугачева, юлия самойлова, украина, россия, евровидение, донбасс, боевые действия, шоу-бизнес
Алла Пугачова про Самойлової: "Ну, посварилися з Україною, ну, помиряться, чому людина повинна страждати"?
   Це непрохідна тупість чи закінчений цинізм? Алла Борисівна, ругаетесь ви з Максимом, коли він посуд після вечері не помив або сміття не виніс.
    А Україна вже третій рік воює з Росією за свою незалежність, втративши більше 10000 своїх громадян.
   Чому повинна страждати Самойлова? Це хороше запитання.
   По-перше, тому що шлятися по окупованим територіям, даючи там концерти, - це недобре. На окуповані території заробляти гроші приїжджають тільки пособники окупантів.
  По-друге, адже страждають тисячі українських хлопців, які повернулися з війни каліками? Страждають осиротілі сім'ї? Страждає український народ?
   А в Самойлову ніхто не стріляв. До неї додому зі зброєю ніхто не приходив. У неї є чоловік, є батько, повна сім'я. Нехай вона розповість про свої страждання по конкурсам тим українським сім'ям, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків і братів.
   Обстрадалась, нещасна, пісеньку можуть не дати заспівати. Я зараз розплачусь. А як просто все у одноклітинних і безсовісних, ви помітили?
    "Посварилися - помиряться".
    Гидота яка. І ось я дивлюся на це випещений, таке все лощеною і самовдоволене обличчя Пугачової, яка, наморщивши лобик, говорить з поблажливою посмішкою в камеру про "лайки", і мені хочеться провалитися під землю через те, що такі люди, як вона, існують і говорять зі мною на одній мові.
 Олександр Тверській, Росія

Немає коментарів:

Дописати коментар