четвер, 23 березня 2017 р.

Волонтер Роман Доник прокомментировал взрыв склада боеприпасов под Балаклеей


По поводу Балаклеи. У нас три года война. Настоящая война. Это не просто где то там, далеко, какие то окопы, которые к нам не имеют никакого отношения. Это война, которая каждый день может прийти в любой из наших домов. Матиос заявил, что скорее всего диверсия. По всей видимости так и есть. Одна из версий - ПТУР (до 4 км прицельная дальность).



Волонтер Роман Доник прокомментировал взрыв склада боеприпасов под Балаклеей
Це не перша і не остання спроба. Спроби будуть ще і їх буде багато. Це війна. Війна - це не тільки стріляє піхотинець. Це військова логістика, це БК, це склади, це диверсії. Так було завжди. І так буде завжди. Чому не почистили, чому не змогли охороняти, чому взагалі допустили? Ось так. Це війна. І не обов'язково це ДРГ. І не обов'язково прийшли з боку вороги. Це може бути хто завгодно. Тому що ми зараз воюємо з віроломним і підлим сусідом, який знищує нашу націю понад 500 років.
Тому що сусід, ні на хвилину, не залишав плани на нашу знищення. Тому що у тисяч українців кредити в російських банках. Тому що тисячі військових, так чи інакше, зав'язані або були зав'язані на сусіда.
Тому що, на всіх рівнях, у нас є десятки сплячих агентів і кротів. Вони просто чекають свого часу. Вони можуть ніколи не включитися, а можуть включитися завтра. Це теж частина війни і через це потрібно пройти.

 Роман Доник

Немає коментарів:

Дописати коментар